logotyp

Blogg / Januari 2011stor handling fast blev dock inte så mycket / 2011-01-26


Tjooo varit på shoppning tur med älsklningen blev lite besviken trodde det fans mer att handla här nere i storstan.. =/ Blev mest saker till hundarna detta halsband fick Fanta av mig... =)

 

 

och den här stora grisen fick dom av Simon ..=)

 

 

Sen handlade jag bara ett par BjörnBorg trosor standard? En hårklämma, Lypsyl,

mp3 (billig) sen tror jag inte att det var något mer för i dag .. Tråkigt..

 

Nu tjatar Simon på att han är hungrig kanske dax att fixa nå mat åt han HAHA

 

Allt har gått som det var planerat med uppdraget så nu ska vi dit i morgon och göra en repris hoppas vi på ... =)

 

 

KRAMEN på er...

 

 

 KOMMENTARER [ 0 ] • klicka här för att visa eller skriva kommentarerTikskydd / 2011-01-21


Detta har Fanta fått av sin mormor ..=) Är dom inte söta så säg

Hon får nämligen skavsår av tikskydd med bara karborre på sidorna fick sy ludd på dom andra hon haft .. Men nu slipper hon de problemet när hon har dom nya som är bredare och mjukare med bara karborre på ryggen...

 

ja har varit på stan med mammsen och vad hittade jag joo en BJÖRN BORG börs Tiihii

lite jag i ett nötskal men jag kunde inte låta bli och spec inte mär mamma betalade halva. =)

 

 

nu ska jag skriva fakturor och dricka kaffe,,, kramenKOMMENTARER [ 0 ] • klicka här för att visa eller skriva kommentarerFanta löper / 2011-01-20


Lilla gumman hon bara löper och blodar Stackaren men så är det att vara hund =(

 

Vilar en stund med pappan .=)

 

Snart beger vi oss på våran lilla resa neråt i sverige ska bli roligt att bara jag och Simon gör något roligt tillsammans.. LÄNGTAR

 

På butiken kommer jag att ha en utförsäljning som startar på måndag och pågår till den 5/2. Sen får vi se ingenting är bestämt men alla som har fått höra om utförsäljningen tror att man ska stänga WHY???? ja ja som sakt inget är bestämt men jag tycker ändå inte att man ska TRO så mycket.

VI kommer i alla fall att köra :

  • 5 % på allt från krafft
  • 30-40 % på allt övrigt

Hoppas nu att folk kommer och fyndar för billigare kan det inte bli... =)

 

Ne mammsen kom i dag så ska hem och umgås med henne nu efter jobbet sen blir det att ta det lungt måste komma på någon bra present till simpa han fyller ju åt på lördag.. GRATTIS älskling ..

 

Ha det bra alla där ute i världen ... Kramen  KOMMENTARER [ 0 ] • klicka här för att visa eller skriva kommentarerNu kanske det löser sig / 2011-01-13


Nu kanske allt löser sig i alla fall trotts alla problem som har varit men ja ja nu får ajg ta och andas ut ska bara göra att val först HJÄLP..

 

I övrigt så rullar allt på som vanligt lite problem hit och dit så jag vet inte vi får se vart allt leder det måste ju som finnas en lösning snart och det måste finnas en mening med allt detta. =)

 

hundarna mår bra fanta är lite trött ska börja löpa snart var ute på en promenad i går med båda hundarna jenka,melvin & SIMON följde med tro det eller ej han är duktig Tiihii..

 

Bananen mår också bra bara jag som har sådan träningsvärk så det inte fins ett slut men då vet man ju att man har gjort något vettigt.. =)

 

ne nu åter till en kaffekopp och jobb ..

 

 

kramen från ossKOMMENTARER [ 0 ] • klicka här för att visa eller skriva kommentarerJulen är över.. =) / 2011-01-03


Nu är julen och nyår över tråkigt men ändå lite skönt...

 

Djuren mår bra och har fått mycket mat under julen när vi har varit i Gällivare hos mina släktingar. ha ha inklusive jag tror jag gått upp 5kg eller något. ojoj tror jag måste börja träna på riktigt nu men så klart så drog en förkylning över mig kan det bli bättre?? Men jag har fått en massa julklappar har inte ens packat upp alltig ännu.

 

Snart stänger jag butiken då ska jag ta mig till stallet och ta in min lille häst och se vad han säger om den här dagen... Tiihii

 

skriver mer i morgon ..

KramenKOMMENTARER [ 0 ] • klicka här för att visa eller skriva kommentarer
Webbyrå: DesignbankLogin